Reseptejä käyttöösi
Haluan tarjota kokeilemiani reseptejä kaikkien käyttöön: HERNEKEITTO noin 100 l, 350 annosta, puoli soppatykillistä Vettä 70 l Herneitä 15 kiloa Sipulia 2,5 kiloa kuutioina Porsaan lapaa 10 kg Pekonimurua 2 kg Maustepippuria jauhettuna 1 dl Sokeria 2 dl Suolaa 4,5 dl Pese herneet hyvin ja laita likoamaan noin 10 -12 tunniksi. Lisää loppu vesi ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Lisää sipulikuutiot. Kun keitto on kypsynyt noin tunnin lisää liha ja mausteet. Loppuvaiheessa viimeistele pekonimurulla. KANA-NUUDELIKEITTO noin 100 l, 350 annosta, puoli soppatykillistä Vettä 70 l Sipulia 2,5 kg kuutioina Juuressuikaleita 12-15 kg Kanakuutioita, kypsää 12 kg Soijaa 1 pullo, 500 g Wok-nuudeleita 5-6 litraa kuivana Kuumenna vesimäärä kiehuvaksi. Lisää sipulikuutiot ja juuressuikaleet, keitä 10 min. Lisää kanakuutiot ja soija. 10 min ennen tarjoilua lisää Wok-nuudelit. |